Kinderen van hier - eerbetoon aan Olly van Abbe

Negen Eindhovense basisscholen maakten speciaal voor de expositie zelfportretten die in samenhang met de werken van Olly van Abbe en schilderijen en beelden van Eindhovense kunstenaars als Wim van der Kraan en Mooniq Priem te zien zijn.

De tentoonstelling verbeeldt de wijze waarop Eindhovense kunstenaars de afgelopen decennia kinderen portretteerden en hoe de kinderen van nu zichzelf afbeelden.

Kunstenares Anne Rensen stelde als gastcurator deze expositie samen en vroeg daarbij ook negen Eindhovense scholen om mee te werken.

Toegang is gratis.

• Locatie: Stadhuis Eindhoven
  • Openingstijden: 4 juni t/m 6 juli
  • Maandag t/m vrijdag  08:00 tot 18:00 uur.

Tentoonstellingen 2018

Volgt! Wij bereiden momenteel het programma voor 2018 voor.