Word Vriend van Eindhoven Museum

Heb jij een warm hart voor de historie van Eindhoven? Word dan Vriend van Eindhoven Museum.
Om speciale projecten te kunnen uitvoeren, heeft Eindhoven Museum financiële steun nodig. De stichting Vrienden van Eindhoven Museum geeft deze steun. Hierdoor blijft het mogelijk het museum steeds te verbeteren, waardoor volwassenen en kinderen kunnen blijven genieten van onze activiteiten. De Stichting Vrienden van Eindhoven Museum zet  zich tevens in om het lokale kunstenaarsplatform in Eindhoven opnieuw vorm te geven.

Projecten

Met de steun van de Vrienden hebben wij al verschillende projecten mogen realiseren.
In 2014 vragen we de bijdrage specifiek voor twee projecten.

1. Vanuit de monumentale schilderijencollectie toont EM in drie thema-exposities een selectie in het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven (Raiffeisenstraat 18, Eindhoven). De exposities zijn gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van de studiezaal.
  2. In de wintermaanden organiseert EM op zondagmiddag een lezing of presentatie over een Eindhovens cultuurhistorisch onderwerp. Deze lezingen vinden plaats in het Erfgoedpark.

De stichting Vrienden van Eindhoven Museum is lid van de Nederlandse Federatie van Vrienden van Musea. De Stichting Vrienden van Eindhoven Museum heeft bij de belastingdienst een Algemeen Nut Beogende Instelling status.

Kosten

Vriend worden van Eindhoven Museum kost € 25,00 p.p. per jaar. Een hoger bedrag is natuurlijk ook zeer welkom.
Wat bieden wij je voor dit bedrag?

• De Vrienden hebben gratis toegang tot het nieuwe museum: zowel voor het Erfgoedpark als voor de exposities van het museum op andere locaties.
  • Gratis toegang voor twee personen  tot lezingen, die worden georganiseerd door de Vrienden van Eindhoven Museum en het Eindhoven Museum.
  • Uitnodiging voor deelname aan onze jaarlijkse excursie.

Meld je aan als Vriend van Eindhoven Museum door een e-mail met je gegevens te sturen naar Jan Rolfes (Secretaris) via rolfes.jan@gmail.com of geef een de Vriendschap cadeau.

Je kunt ook lid worden van de Club van Honderd