Houd jouw spreekbeurt over Eindhoven Museum

Geef jij binnenkort een spreekbeurt? Dan is Eindhoven Museum een superonderwerp! Vertel je klas alles over de historie van Eindhoven en leer hoe mensen vroeger in dit gebied leefden. Omdat wij het erg leuk vinden dat jij jouw spreekbeurt over Eindhoven Museum houdt, willen wij je graag helpen.

Informatie

Alle informatie die jij nodig hebt voor jouw spreekbeurt kun je op deze website vinden. Als je iets niet zo snel kunt vinden, kun je altijd de zoekfunctie gebruiken bovenaan iedere pagina. Bij Kennis en collectie vind je in ieder geval al heel veel informatie over de geschiedenis van Eindhoven en de Kempen. Ook bij Historie en Plattegrond kun je een kijkje nemen.

Meer weten?

Kun je iets niet vinden op de website? Of wil je graag een folder van Eindhoven Museum toegestuurd krijgen? Wij helpen je graag verder! Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.