Eindhoven Museum in Genneper Parken

Eindhoven Museum is onderdeel van het (top)sport- en recreatiegebied Genneper Parken. Wie Genneper Parken bezoekt, wordt verrast door de grote variatie aan activiteiten en attracties in een prachtige, groene omgeving; van wandelen tot zwemmen en schaatsen en van een museumbezoek tot een ritje op een pony en een wedstrijdje midgetgolf. Het kan allemaal! Genneper Parken bevat twaalf accommodaties en ontvangt jaarlijks zo'n drie miljoen bezoekers.

Combineer maar raak

Combineer een bezoek aan Eindhoven Museum eens met een bezoek aan het Milieu Educatie Centrum. Of koel af met een paar uur schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven in de winter. Ook leuk: neem een kijkje bij de Genneper Hoeve of neem een duik in Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep.